Cum sa protejezi displayul unui laptop

Stim cu totii cat de mult ne ajuta laptopul datorita portabilitatii sale. Dar aceasta portabilitate ne mareste responsabilitatea fata de dispozitivul nostru, deoarece este mult mai sensibil decat un sistem desktop si trebuie sa avem grija de el pentru o utilizare cat mai indelungata. Un display laptop este poate cea mai importanta componenta a unui dispozitiv portabil.

Daca s-a stricat sau s-a spart il putem folosi cu mari dificultati sau chiar deloc. Dar cum protejezi un display laptop? In primul rand este esential sa fie mereu curat, sa nu se umple de praf, pentru ca praful intra si in parti in care se ajunge doar prin desfacere, iar daca nu ne pricepem la partea tehnica, trebuie sa apelam la service.

Apoi, curatarea se face doar cu solutii speciale, nu cu apa. Este interzis sa apasam un display laptop pentru ca distrugem pixelii sai si daca efectuam activitati de grafica putem sa ne gandim la o investitie intr-unul nou.

Evident, pretul acestuia depinde mult de brandul care il produce si modelul de care apartine. Si poate cel mai bun important mod de protectie al unui display laptop este sa nu scapam dispozitivul pe jos!

Comentariile sunt închise pentru Cum sa protejezi displayul unui laptop

Tags: